CPU érme 616 selector gyártó alacsony ár nagykereskedelmi elektronikus automata 916 több érme elfogadó programable


Címkék: érme machin, elfogadó, érme elfogadó időzítő, arcade érme mech, érme vevő, érme időzítő, 6 érme elfogadó, arcade érme ajtó, Érme Toló, érme elfogadó a mosógép.

4 371 Ft
  • Készleten
  • g960  • Szám: t007
  • Típus: Érme Toló
  • Életkor: >8 Év
  • Modell Száma: érme elfogadó-616
  • Márka Név: Blee

CPU érme 616 selector gyártó alacsony ár nagykereskedelmi elektronikus automata 916 több érme elfogadó programable Érmék Selector Elfogadó; Támogatás 6 Fajta különböző Érmék; A Játéktermi videojátékok Gép,Automata,Üzenet, Szék Stb.; Támogatja a Multi Kimeneti Jel; Csomag 2 db.

Rólunk

Mi egy gyári játék tartozék,locadted a Panyu Kerület,Guangzhou Város,Guangdong Tartomány, Kína.Ha arefamiliar ezen a területen,tudnotok kell, milyen nagy a termékeket.Van termék, Tábla PC,Videó, Játék,Több Játék,Több Patron,Automata,Flipper,Gyerek Lovagol,ABS kabinet rendelkezésre 21"-25" monitor,nehéz stell kabinet 25"-29" monitor Jamma csatlakozó,valamint egy tartalék alkatrészek,Érme Elfogadó,Nyomógomb,Joystick,stb.

Fizetés

Elfogadjuk, Alipay ez a platform.Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor Letéti.Nyugat Unió,TT stb.

Adó

Az ár nem tartalmazza az esetleges import adók miatt más országban más a politika a behozatali adó vevők felelős vámok.

Szállítás

100% - deliverd termékek tesztelése a szállítás előtt azzal, QC.Meg fogjuk küldeni a tételeket belül 1-5 munkanapon belül, ha a kifizetés megtörtént.

Azt nem garantáljuk, hogy a szállítási időt minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok,amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Singapore Post szállítási idő 15 - 80 nap alatt.Néhány országban, mint Oroszország, Brazília hosszabb ideig is eltarthat.Ha

nem kapta meg a cikk több mint 30 napja a fizetés,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz.Kérjen minket, hogy meghosszabbítja a szállítási határidő, ahelyett, hogy vita.

Ha nem tud a tételek idő,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba első,válaszolni fogunk a mail, hogy 24 órán belül általában.Néha lehet, hogy van egy kis késés miatt a hétvégén vagy ünnepnap(helyi idő szerint).Ha nem kap e-mail után 48 órán belül,kérjük ellenőrizze, hogy a spam vagy lépjen velünk kapcsolatba egyéb emali címét.Nagyon szépen köszönöm.

Megjegyzés

Mivel a különböző monitorok ,a kép nem tükrözi a tényleges színe a tétel,kérem, értem.Köszönöm!


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek