Goxfaca 5KW Univerzális Autó Dízel Üzemanyag-Levegő állóhelyzeti Fűtés A Teherautók / Motor-home / Hajók / Camper Van Téli Meleg


Címkék: olaj fűtés dízel, autó hő, hajó pvc, a levegő dízel fűtés, csónak motor modell, fűtés dízel 2kw fűtő, express van, lakóautó, lakókocsi, rele 12v camper, dízel fűtés.

13 502 Ft 18 751 Ft
 • Készleten
 • g836 • Különleges Funkciók: Üzemanyag-Levegő Állóhelyzeti Fűtés
 • Bankközi Rész Száma: -
 • A Többi Rész Száma: -
 • Márka Név: cacoonlisteo
 • Csepp szállítás: Támogatás
 • Gyártó Cikkszám: -
 • Ország/Régió Autó Gyártása: Kína
 • Típus: Égésű Motor Melegítő
 • Alkatrész: Közgyűlés
 • Származás: KN - (Eredetű)

Jellemzők:

1. Széles Alkalmazások: A levegő dízel fűtés használható teherautók, hajók, pótkocsik, Lakóbusz, Lakóbusz, lakóautók, lakókocsik, valamint minden egyéb, a dízel járművek.A levegő dízel fűtőberendezések is alkalmas beltéri használatra, mint például lakások, raktárak, gyárak, irodák, stb.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kisebb a hely, annál nagyobb a sebesség, a meleg-tartás lesz.Ha a tér nagy, javasoljuk, hogy vásároljon néhány hősugárzó fűtés.

2. Gyors Fűtés: A távirányító használható előmelegítés, az irányító olaj mennyisége, hőmérséklet, szél sebesség, valamint a fagy, a windows nem lehet szüntetni.A környezetbarát levegő dízel fűtő jellemzők alacsony kibocsátási, valamint az alacsony üzemanyag-fogyasztás.Integrált (dízel levegőt melegítő), helyet takarít meg könnyen mozgatható.Cseréje után a jármű, akkor szétszerelhető, hogy az új járművet.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a távvezérlő kell állítani, mielőtt lehet használni.Ha bármilyen kérdése van, akkor forduljon hozzánk segítségért.

3. Könnyen kezelhető: LCD dinamikus kijelző egyértelműen mutatja a futó állapotát a gép.Üzemanyag, villamos energia, hőmérséklet állítható be önkényesen.LCD dinamikus kijelző, könnyen kezelhető, világos, első pillantásra.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, olvassa el a kezelési útmutatót, az LCD-dinamikus kijelző a kép.

4. Volatilization Technológia: A volatilization a technológia a kerámia gyújtógyertya, hogy a hő az üzemanyag a pusztulástól a gáz, gyorsan gyullad, teljesen elégni.A termék intézkedések miatt 16.3" x 15.4" x 6" hüvelyk méretű (a képen látható módon).

5. Alapvető Információk: a Fűtő teljesítmény: 2KW-5KW, üzemanyag benzin: dízel, autó klíma típus: fűtés, névleges feszültség: 12V, üzemanyag-fogyasztás (L/h): 0.64.

6. A csomag Tartalmazza: 1 x dízel levegő fűtés, 1 x illő kiegészítőkkel (a képen látható módon).Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha bármilyen kérdésed van a telepítés, illetve a termék használata, kérjük, hogy küldjön nekünk egy e-mailt, mi megpróbáljuk a lehető legjobban segíteni.Vagy, akkor olvassa el a telepítési utasításokat a képen látható módon.

Műszaki adatok:

Név: 12V 5KW Levegő Dízel Fűtés

A termék mérete: kb 16.3 x 15.4 x 6inches

Anyag: fém + műanyag

Szín: fekete

Feszültség: 12V

Teljesítmény: 1KW-5KW

Üzemanyag: dízel

Teljes égésű arány: 100%

Fogyasztás: 0.1 liter gázolaj / óra

Üzemi hőmérséklet: -40 °c-80 °c

Alkalmazható: különböző dízel járművek, mint például az autók, buszok, szabadidős járművek, kamionok, mérnöki járművek, stb.

Csomagolási Listát:

1 x Levegő Fűtés Fogadó

1 x Távirányító

1 x Áramkör Csoport

1 x szívócső

1 x kipufogócső

1 x Levegő Kilépő Cső

1 x Levegő Szűrő

1 x Kézikönyv

Megjegyzések:

1. Lehet, hogy a tolerancia az 1-5mm miatt kézi mérés.Győződjön meg róla, hogy nem bánja, hogy a vásárlás előtt.

2. A színek lehetnek különbségek, mint egy különbség minta, kérlek, értsd meg.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek