ÚJ Hordozható Úszni Oktatók Úszás Öv, a Gyerekek, a Felnőttek Felfújható nyakpárna a repülés Multifunkcionális Úszás Gyűrűk


Címkék: rc tréner, 2 csatornás rc repülő, intex ágy párna, úszás gyűrű felnőtt aranyos, gyűrű úszni, úszás gyűrűk láma, úszás karom gyűrű felnőtt, intex párnát feje, kör felfújható felnőtt, úszó medence.

6 621 Ft 12 039 Ft
  • Készleten
  • g720  • Márka Név: Erős-Toyers
  • Alkalmazható Az Emberek: Egyéb
  • Maximális Súly: 220 kg
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Modell Száma: Úszás tréner
  • Méret: 13*12*4.5inch

ÚJ Hordozható Úszni Oktatók Úszás Öv, a Gyerekek, a Felnőttek Felfújható nyakpárna a repülés Multifunkcionális Úszás Gyűrűk Leírás:

Jellemzők :

Többfunkciós lehet nevezni nyak párna, melyik is lehet használni, mint egy úszni gyűrű.Vagy talán inkább egy nyak úszni, vagy repülni, öv, amely lehet használni, mint egy nyak párna.

Hordozható, kényelmes--- Felfújható traval párna nélkül fúj.Ez úszni gyűrű auto kinyílásakor a gombot.Nyomja meg a beépített labdát szivattyú, töltsd ki a kívánt pontot, a terjeszkedés.Hogy engedd ki a levegőt, csak nyomja meg a defláció szelep

Szakmai úszni gyűrűk, tökéletes úszásoktatás ... Ez a felfújható úszni öv cső kialakítás lehetővé teszi a szabad mozgást is elegendő támogatást, hogy a gyerekek biztonságban érezzék magukat, hogy ne a felszínen.Ha a gyerek szed úszásoktatás, ez lenne a tökéletes berendezés őket.Nem csak használni, mint úszni kickboards is nyak, tutaj, úszás övek.

Alkalmas minden korosztály számára, illetve appiled sok alkalmak--- A adjustbale pántok lehet beállítani szerint a használata.Majdnem öltöny mindenki számára.Nyak úszó babák, úszni, kickboard úszás kezdők, úszni, övek, felnőttek, gyerekek, az élet életmentő úszógumi, a szabadtéri tevékenységek, párnák, majd vissza a párnák az irodai dolgozók, valamint repülőn utazók.

Megjegyzés Gyerekek alatt 4 éves, nem javasolt használni.Ellenőrizze, hogy a szíjat a nyilak irányában, amikor úszás.

Műszaki adatok :

Maximális súly: 220 kg

Méret: 13*12*4.5 hüvelyk

Szín látható

A Csomag Tartalmazza:

1 x Felfújható nyakpárna(a heveder)

1 x Tároló táska


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek