10db Oktatási Óvodai Plakátok, Térképek Farm Állatok Évszakok Weathers Ábécé Hónap Nap a Kisgyermekek Gyerekek Otthoni Dekoráció


Címkék: poszter beatle, térkép hold, ábécé hang, oktatási orvosi plakátok, tantermi fal, gyermek, Műalkotás, kecske, abc szőnyeg, a gyermekek füzetem.

2 254 Ft 3 820 Ft
  • Készleten
  • g649  • A téma: Állat
  • Stílus: Modern
  • Anyag: Papír

Leírás

Segít a gyermekek érdekében több nyomja őket felé, a tanulás, a szórakozás, szórakoztató módon.Felkészítse őket egy szebb jövő elején.A gyermek egy fej kezdődik a 10 gyerekek oktatási plakátok.Inspirálja a gyerekek képzeletében szemet gyönyörködtető témák ezekben az osztályteremben plakátok.

Funkció

- Márka: STOBOK.

- Szín: a képen látható módon.

- Anyaga: Papír.

- Poszter Méret: 40 x 28 x 0,1 cm.

- Ez a nagy csomag tartalmazza a 10 különböző élénk színek fal plakátok: Ábécé betűit, a Színek, a Hét napjai, a Számok 1-10, Számok 1-100, Állatok, Évszakok, Weathers, Hónap az Évben, Formák, valamint 32pcs Kétoldalas Felvételeket.

- Ösztönözze a kreativitás, gyerekek, gyönyörű, eredeti művészet ebben az óvodai plakátok beállítva.A vonzó illusztrációk, valamint élénk színek, ezek az oktatási poszterek, hogy funkcionális tantermi dekorációk, óvoda és bölcsőde.

- Az óvodai plakátok körülbelül 16 x 11 centiméter nyomtatott minőségű papír, extra tartósság.Ezek a gyerekek oktatási plakátok mind a könnyet, s kopásálló pedig tökéletes otthoni, illetve tantermi használatra.

- Az óvodai tanulás a plakátok egy nagyszerű választás a tanár ajándékokat, illetve, hogy a funkcionális tantermi dekorációk, illetve az oktatási segédeszköz az iskola, az óvoda, illetve az óvoda.Ők is ideális otthoni szülők, hogy praktikus gyerekszoba dekoráció.

- Tökéletes Pre óvoda, iskola, otthon, iskola, óvoda otthon, óvoda, baba tanulás plakátok.

Csomagolási lista

10 x STOBOK Oktatási Óvodai Poszter

32 x STOBOK Kétoldalas Ragasztószalag


Fieryfalkon
2021-01-15
4/5
The posters are very nice color and good quality. I just don't like they folded up when shipping. There are irreversible creases on each paper. I got them flatten after put something on top overnight. They look good in my baby's play room. In addition,not enough stickers.

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek