PQWT-M200 Használt Fúrás Mélyítése Gép Földalatti Víz Érzékelő


Címkék: gps soocoo s300, a termés tetején futó szett, földalatti víz, hordozható földalatti víz érzékelő, a velvet underground, akvárium üveg, víz szivattyúzás gép fúrólyuk, érzékelő fém, érzékelő víz, szivárgás érzékelő.

306 406 Ft 340 451 Ft
  • Készleten
  • g45  • Modell Száma: m200
  • LCD Képernyőn, Vagy Nem: Igen
  • Teljesítmény Típus: Az újratölthető
  • Márka Név: PQWT
  • DIY Kellékek: ELEKTROMOS

A legjobb gép Földi Mobil Víz Érzékelő 200M mélység PQWT-M200.200M

mobil víz érzékelő alapján a Föld elektromágneses mező, mint a mező forrás alapján a különbség a vezetőképesség a különböző föld alatti geológiai szerkezetek,az tanulmányozza a változás törvénye, az elektromos mező komponensek különböző frekvencián, hogy tanulmányozza a geológiai szerkezete változik,hogy megtalálja a felszín alatti források a tudományos módszer.Változások a geológiai szerkezet jelenik meg valós időben, keresztül több görbék.Automatikus formában feltérképezése geológiai profil az egyik legfontosabb működik könnyen megszabadulni bonyolult számítógépes grafika.Az oldalon gyorsan értem, a földtani szerkezet keresztül az automatikus jelleggörbe profil,elemezni konkrét információkat, mint például a víztartó, törések, meghibásodások, valamint a barlangok.A berendezés széles körben használják a gyors elemzése földtani szerkezeti változások, a különböző terepek mint a síkság, dombok, hegyek, fennsíkok, illetve medencék, hogy meghatározza, hát helyeken, víztartó, valamint a víztartó réteg mélység.

A legjobb gép Földi Mobil Víz Érzékelő 200M mélység

Főbb Jellemzők 1. Nem kell regisztrálni. 2. Nem kell hálózatot, nem kell a forgalmat. 3. Automatikusan felhívni a geológiai profil térkép. 4. Alkalmas a különböző kutatási terep. 5. Szakértő távsegítség, hogy megtalálja helyét. 6. Nincs tapasztalat személy működhet, 5 perc/ 7. Két év garancia.


Roh Zavien
2020-11-17
5/5
The best product, excellent seller gift shipping, and super fast!! Here to chile, all well-packed arrive in 7 days
Kaptan Kurty
2020-10-29
5/5
Thank you

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek